sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

  • IBC Weg 10
    5680 AJ BEST
  • 0499-392050

De Ridder THO BV

Vanaf de oprichting in 1976 heeft De Ridder BV zich ontwikkeld tot een begrip op de Nederlandse markt als importeur van hoogproductieve, verspanende precisie metaalbewerkingsmachines. Op dit gebied vertegenwoordigt De Ridder met name gerenommeerde Zwitserse, Duitse, Oostenrijkse en Japanse fabrieken.

Het huidige leveringsprogramma omvat een zeer breed scala aan zowel conventionele, teach-in als CNC gestuurde verspanende machines voor de volgende bewerkingen:
Draaien
Frezen
Slijpen
Eroderen


Zowel voor de fabricage van kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten, precisie gereedschappen alsook voor hoogproductieve massa-productie vindt u bij ons niet alleen de passende machine maar uiteraard ook daarbij behorend technisch toebehoren, handlingsystemen, slijpmiddelen, verbruiksartikelen en occasion machines.
Alles erop gericht zodat ú uw productiemiddelen nog efficiënter kunt inzetten.


In het bijzonder voor de fabricage van kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten, precisie gereedschappen etc. Daarnaast omvat het verkoopprogramma technische toebehoren, slijpmiddelen en occasion machines. Deze producten bieden u uitstekende mogelijkheden om uw productiemiddelen nog efficiënter in te zetten.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in machines en leermiddelen voor het onderwijs

Foto's van De Ridder THO BVDe Ridder THO BV in het kort

Diensten

  • Boren
  • Draaien
  • Frezen
  • Lasersnijden