Bemelman Spuiterij


Gieterij 27 2211 WC Noordwijkerhout
0252-370404 Klik om te bellen

Over Bemelman Spuiterij

Poedercoaten stralen en spuiten bij Bemelman Spuiterij
Bij Bemelman Spuiterij kunt u de meest uiteenlopende voorwerpen laten poedercoaten. In de grote oven kunnen seriematige , grote en lange onderdelen worden voorzien van een poedercoatlaag. Niet alleen de kleinere onderdelen zoals autovelgen , beugels en fietsframes maar ook zaken zoals tuinhekken, balken, stalen meubels, auto onderdelen, motoronderdelen, binten en profielen voor interieurbouwers en constructiebedrijven zijn mogelijk. Bemelman Spuiterij beschikt namelijk over een oven die groot genoeg is voor onderdelen tot 4,5 meter.

Straalbedrijf in de Bollenstreek voor het behandelen van metaal, ijzer en aluminium
Door objecten door een straalbedrijf te stralen, worden oude lagen verf en lak of roest en ander vuil volledig en op een nauwkeurige manier verwijderd. Dit is vaak de eerste stap van voorbehandeling voordat het object opnieuw wordt gespoten of gecoat. Stralen kan door middel van zand, grit en luchtdruk. Bij Bemelman zetten wij vaak korrels in om een oppervlak te ontdoen van verf, roest en vuil.

Waarom stralen door een straalbedrijf?
Door objecten te stralen gebeuren er twee dingen. Enerzijds is dit een van de betere manieren om een object compleet te reinigen. Viezigheid, roest, overtollige lasnaden en meer worden hiermee verwijderd.
Maar ook wordt het oppervalk ruwer: er ontstaan als het ware kleine haakjes in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat lak of coating beter hechten.
Laat u dit doen door een vakman? Dan is deze behandeling een goede voorbereiding op het afwerken van objecten. Door te kiezen voor stralen in combinatie met een poedercoating, verlengt u de levensduur sterk!

Stralen door een professioneel straalbedrijf van kleine tot grote objecten
Stralen is mogelijk op alle type materialen: hout, metaal, ijzer. Wij (zand)stralen dan ook regelmatig constructies, fietsframes, velgen en lampen tuinmeubelen , binten en meer.

De kunst in de straaltechniek zit hem in het grondig zandstralen: alle verf, lak of roest moet worden verwijderd én tegelijkertijd het object niet beschadigen. Bij straalbedrijf Bemelman hebben wij al vele jaren ervaring met het stralen van allerlei objecten. Dankzij deze ervaring weten we wanneer we grove of fijne korrels moeten gebruiken en hoe we het beste resultaat bereiken.

Uw opdracht voor Bemelman Spuiterij
Heeft u een object, constructie of kunstwerk dat gestraald gepoedercoat of gespoten moet worden?

Bemelman heeft al voor verschillende sectoren en branches objecten mogen stralen poedercoaten en spuiten . Denk aan velgen, motoronderdelen voor de particulier machine onderdelen of voor de zakelijke partner.

Naast het voorstralen van objecten kunt u bij het straalbedrijf Bemelman ook terecht voor de afwerking. Waaronder spuiten, schade herstel of poedercoaten. Neem nu contact op voor meer informatie, de kosten en mogelijkheden.

Schade herstel van auto en caravan is ook een onderdeel van de Spuiterij. Caravan schade herstellen kan niet iedereen. Bemelman is hier een specialist in.

Foto's

Veelzijdig

Diensten

Poedercoaten en stralen

Certificeringen

ISO9001

Onze locatie

Bemelman Spuiterij


Gieterij 27 2211 WC Noordwijkerhout
0252-370404 Klik om te bellen