Brink Industrial B.V.


Voltastraat 28 7903 AB Hoogeveen
0528-263241 Klik om te bellen

Over Brink Industrial B.V.

De visie en werkwijze van Brink Hoogeveen is gebaseerd op samenwerking en ontzorging. Als professional in het leveren van seriematige, klantspecifieke oplossingen op het gebied van dun plaatmateriaal, kijken we dus breed naar ons vak. We willen niet alleen engineeren en produceren, maar ook meedenken om tot de meest duurzame en circulaire oplossingen te komen voor onze klanten. Solutions in Metal Engineering is voor ons dan ook meer dan een claim. Het is ons credo.

Uiteindelijk zetten we onze expertise in om onze klanten volledig te ontzorgen in het hele traject van ontwerp/design, engineering tot supply chain. Want we zijn ervan overtuigd dat ze dáár het meeste bij gebaat zijn. Daarom gaan we héél ver in het zoeken naar oplossingen en bieden we het gemak van one stop shop aan.

Exact, accuraat en volgens afspraak: dat zijn onze kernwaarden. En die maken we waar door telkens de beste vakmensen te laten werken met de beste machines. Want juist dán krijgt one stop shop voor onze klanten – u dus – echt betekenis en meerwaarde.

Diensten

Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Persen
Plaatbewerking

Onze locatie

Brink Industrial B.V.


Voltastraat 28 7903 AB Hoogeveen
0528-263241 Klik om te bellen