De Ridder THO BV


IBC Weg 10 5680 AJ Best
0499-392050 Klik om te bellen

Over De Ridder THO BV

Vanaf de oprichting in 1976 heeft De Ridder BV zich ontwikkeld tot een begrip op de Nederlandse markt als importeur van hoogproductieve, verspanende precisie metaalbewerkingsmachines. Op dit gebied vertegenwoordigt De Ridder met name gerenommeerde Zwitserse, Duitse, Oostenrijkse en Japanse fabrieken.

Het huidige leveringsprogramma omvat een zeer breed scala aan zowel conventionele, teach-in als CNC gestuurde verspanende machines voor de volgende bewerkingen:
Draaien
Frezen
Slijpen
Eroderen


Zowel voor de fabricage van kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten, precisie gereedschappen alsook voor hoogproductieve massa-productie vindt u bij ons niet alleen de passende machine maar uiteraard ook daarbij behorend technisch toebehoren, handlingsystemen, slijpmiddelen, verbruiksartikelen en occasion machines.
Alles erop gericht zodat ú uw productiemiddelen nog efficiënter kunt inzetten.


In het bijzonder voor de fabricage van kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten, precisie gereedschappen etc. Daarnaast omvat het verkoopprogramma technische toebehoren, slijpmiddelen en occasion machines. Deze producten bieden u uitstekende mogelijkheden om uw productiemiddelen nog efficiënter in te zetten.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in machines en leermiddelen voor het onderwijs

Foto's

Diensten

Boren
Draaien
Frezen
Lasersnijden

Onze locatie

De Ridder THO BV


IBC Weg 10 5680 AJ Best
0499-392050 Klik om te bellen