De Rijnstreek bv


Voswijk 3 3961 NH Wijk bij Duurstede
0343 574800 Klik om te bellen

Over De Rijnstreek bv

Metaalbewerking

Zoekt u een betrouwbaar en flexibel metaalbewerkingsbedrijf dat actief meedenkt voor al uw werkzaamheden en problemen in de breedste zin? Al uw ideeën en concepten kunt u bij ons voorleggen. Wij denken graag mee in het ontwerp en product en voorzien je daarbij van het juiste advies.

Of het nu gaat om een stuk materiaal, een halffabricaat of een compleet product, u bent bij ons aan het juiste adres.
Ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Je kunt bij ons terecht voor zowel plaatwerk als constructiewerk. Zowel maatwerk als seriematige productie van kleine en grote aantallen. In staal, aluminium en rvs.

De bewerkingen die gedaan worden zijn o.a. lassen, zagen, knippen, zetten, buigen (buis en strip), ponsen, snijden, plaat walsen, profiel walsen.
Wij zijn actief in de machinebouw, constructiebouw, utiliteitsbouw, scheepvaart, infrastructuur en meer.

Hydrauliek

De Rijnstreek produceert en levert een compleet programma aan hydraulische componenten welke voor hydraulische installaties nodig zijn. Van een eenvoudige nippel, slang of cilinder tot en met complete installaties in alle soorten en maten naar wens van de klant.

Intensieve samenwerking met afnemers en toeleveranciers van componenten is essentieel om tot een juiste oplossing te komen. De Rijnstreek heeft meer dan vijfendertig jaar specialistische kennis op het gebied van hydrauliek en hydraulische aandrijvingen. Daardoor kunnen wij als onafhankelijk leverancier een verantwoorde en betrouwbare toepassing bieden.

Onze flexibele aanpak van ieder project resulteert in een klant- en servicegerichte oplossing van elk hydraulisch probleem. Vanaf advies tot en met de nazorg levert de Rijnstreek een volledige bijdrage aan de oplossing

Stralen en spuiten

 

Stralen is een zeer geschikte manier om roest, walshuid ,oude verflagen of andere vervuiling te verwijderen. Door het stralen ontstaat een schone en ruwe ondergrond. Deze ondergrond is zeer geschikt voor een goede hechting van een vervolg behandeling. Door deze veelzijdigheid kunnen we onze klanten altijd de juiste oplossing bieden. Of het nu gaat om het stralen van staal, aluminium, rvs, kunststof, hout of glas.

Afhankelijk van het te stralen materiaal wordt gekozen voor het meest geschikte staalmiddel grid, zand of glas.
Het werk wat uitgevoerd wordt varieert van groot tot klein. Van siersmeedwerk, velgen, radiatoren, en carrosseriedelen tot complete staalconstructies, containers of boten.

Straalwerk kan naast een conserverende functie ook een decoratieve functie hebben. Hierbij kunt u denken aan het mat stralen van glas of bepaalde soorten kunststoffen voor bijvoorbeeld sfeerverlichting. Of het stralen van hout voor het verkrijgen van een bepaalde gewenste oppervlaktestructuur.

Na het stralen kan het product voorzien worden van grond- en aflaklaag. Dit kan in iedere gewenste kleur. Afhankelijk van de functie van het product kan gekozen worden voor verschillende verfsystemen. Of het gaat om een binnen-, buiten- of onderwatertoepassing, er is altijd een passende oplossing.

Foto's

Lassen Metaal Metaalbewerking Plaatwerk Plaatbewerking Constructie Constructiewerk Staalconstructie Machinebouw

Diensten

Boren
Draaien
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Persen
Plaatbewerking
Stralen
Stralen en spuiten

Onze locatie

De Rijnstreek bv


Voswijk 3 3961 NH Wijk bij Duurstede
0343 574800 Klik om te bellen