Edobode Design b.v.


Pompsterweg 9 9991 TJ Middelstum
0503142615 Klik om te bellen

Over Edobode Design b.v.

Edobode Design is een bijzonder creatief metaalverwerkend bedrijf. Sinds de oprichting in 1986 hebben we ons toegelegd op het ontwerpen, produceren en monteren van vele unieke producten met een heel strakke vormgeving. De producten hebben als gemeenschappelijke noemer dat ze met verstand, zorg en creativiteit ontwikkeld zijn. Wij staan ervoor dat onze producten opvallend mooi zijn, duurzaam goed zullen functioneren en datgene voor onze klanten betekenen wat zij bij aanschaf in gedachten hadden. Wij houden hiervoor intensief persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

In onze organisatie hebben we meer vakdisciplines in huis. Zo is 1 van onze collega’s architect, een ander is constructie-tekenaar/ ontwerper en verder hebben we natuurlijk alle mogelijke metaal verwerkende vakkennis in eigen huis.

Door onze creativiteit en opgebouwde expertise zijn wij in staat zeer uiteenlopende producten te leveren. Wij verwerken opdrachten voor de industrie, voor ontwerpers, voor particulieren en bouwbedrijven en leveren ook aan de tussenhandel.

Diensten

Assemblage
Boren
Draadvonken
Draaien
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Persen
Plaatbewerking
Slijpen
Watersnijden
Zinkvonken

Onze locatie

Edobode Design b.v.


Pompsterweg 9 9991 TJ Middelstum
0503142615 Klik om te bellen