Gebr Nijssen Metaalbewerking


Dillenburgstraat 41 5652 AM Eindhoven

Over Gebr Nijssen Metaalbewerking

Gebr. Nijssen is een middelgroot familiebedrijf dat u met fijnconstructie én alle voorkomende plaatbewerkingen kan helpen. Onderdelen bewerken, halffabrikaten en eindproducten maken, in aluminium, rvs, staal, messing, koper en kunststof, u zegt het maar.

In 2020 bestaan we 70 jaar. In al die jaren hebben we oneindig veel verschillende producten gemaakt voor klanten in de meest uiteenlopende branches: industrie, interieurbouw, retail, machinebouw, reclame en standbouw, gebouwenonderhoud, enzovoort. ‘Nee’ zeggen ligt nu eenmaal niet in onze aard. Zo hebben we ons sterk ontwikkeld, in de breedte én diepte. We zijn een gespecialiseerde generalist geworden als het ware.

We hebben ook een trouwe klantenkring opgebouwd. Dat zegt toch wel iets. Klanten zijn tevreden omdat we kwaliteit leveren en hen ontzorgen. Wij denken graag mee. Niks mooiers toch dan onze ervaring en kennis in te zetten en klanten tevreden te stellen? Bij gebr. Nijssen zien we klanten als partners met wie we om tafel gaan. Samen slimme, duurzame en voordelige oplossingen bedenken. Of het nu om maatwerk gaat voor een groot project, het maken van één prototype van een splinternieuw product of het slim inrichten van seriewerk.

Diensten

Assemblage
Boren
Draaien
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Persen
Plaatbewerking

Onze locatie

Gebr Nijssen Metaalbewerking


Dillenburgstraat 41 5652 AM Eindhoven