HARALD PIHL The Netherlands


Oudenhof 2A 4191 NW Geldermalsen
0345 260 005 Klik om te bellen

Grootste voorraad in nikkel- en titaniumlegeringen
Staf en buis zagen, waterstraalsnijden plaat
ISO9001, ISO14001, AS9100, AS9120 certificeringen

Over HARALD PIHL The Netherlands

HARALD PIHL is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Opgericht in 1912 en tot op de dag van vandaag geleid door de derde en vierde generatie van de Pihl familie. Door meer dan 100 jaar ervaring in ons vakgebied hebben wij langdurige contacten opgebouwd over de hele wereld en kunnen u adviseren met onze kennis en ervaring van metalen.

Europa’s grootste voorraad van nikkellegeringen en titanium
HARALD PIHL houdt voorraad en handelt in plaat, strip, staf, draad, buis, lastoevoegmateriaal, fittingen, flenzen, smeedstukken, etc. In onze voorraad vindt u nikkellegeringen, hitte- en corrosiebestendige legeringen, titanium en titaniumlegeringen, etc.

Snelle levertijden
HARALD PIHL staat bekend om haar snelle levertijden. Een bestelling voor de lunch is dezelfde dag nog verzonden. Onze uitstekende relatie met transportbedrijven garandeert een snelle en betrouwbare levering.

Kwaliteitsmanagementsysteem
Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001 en AS9120, waardoor we producten mogen opslaan en verkopen aan de ruimtevaartindustrie, wat de hoge standaard laat zien die onze organisatie doordringt.

Kwaliteit is altijd een topprioriteit en moet deel uitmaken van uw HARALD PIHL ervaring, vanaf het eerste contactpunt tot onze uiteindelijke levering. We werken nauw samen met de beste materiaalfabrikanten en stellen strenge eisen. Dat geldt ook voor documentatie, traceerbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid. We voeren voortdurend leverancierscontroles uit aan de hand van deze criteria om ervoor te zorgen dat onze normen worden nageleefd.

Gecontroleerde leveringen
Als we materiaal ontvangen, controleren we zorgvuldig de kwaliteit en de documentatie om er zeker van te zijn dat er geen afwijkingen zijn. We analyseren het materiaal ook met een spectrometer om er zeker van te zijn dat het correct is. Zodra het materiaal is goedgekeurd, krijgt het een barcode en wordt het in ons systeem ingevoerd. Een systeem waarmee we elk stuk volledig kunnen traceren, samen met de volledige documentatie.We controleren en doen audits om onze eigen prestaties regelmatig en voortdurend te kunnen verbeteren. Als er zich een probleem voordoet, hebben we een betrouwbare klachtenprocedure om efficiënt oplossingen te bieden.

Europa's grootste voorraad in speciale legeringen en titanium sinds 1912

Foto's

Diensten

Voorraad materiaal
Watersnijden

Certificeringen

ISO 9001

ISO 14001

AS9100

AS9120

Team

Onze locatie

HARALD PIHL The Netherlands


Oudenhof 2A 4191 NW Geldermalsen
0345 260 005 Klik om te bellen