Hendriks Konstrukties


Het Vergun 12 6931 KD Westervoort
026-3117733 Klik om te bellen

Over Hendriks Konstrukties

Hendriks Konstrukties is een zeer innovatieve bedrijf op het gebied van stalen (RVS) ramen, deuren en vliesgevels. Hendriks Konstrukties realiseert en monteert producten die een ander niet kan of durft te maken. Leveranciers van de systemen zijn Jansen, Forster, Stabalux en warmgewalste profielen. Behalve op creativiteit en innovatief richt Hendriks Konstrukties zich ook op (inbraak)beveiligingsaspecten en brandwerende oplossingen.

Naast de gebouw gevelcomponenten is Hendriks Konstrukties sterk in op maat gemaakte kleinere constructies. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld deurnaalden, design, reclame borden etc. Unieke producten uit gepoedercoat staal, RVS of aluminium. Wij zijn in staat om producten in eigen beheer te ontwikkelen en te produceren door ons zeer uitgebreid machine park.

Naast de zeer gewaardeerde celdeuren (WhizLock celdeur, de Rolls Royce onder de celdeuren zoals door een concurrent aangegeven), separeerdeuren voor de psychiatrie (MediLock) heeft Hendriks Konstrukties het gepatenteerde E-motion schuifdeur systeem waarbij de deur vlak in de gevel sluit.

Hendriks Konstrukties wil graag het volgende voor haar klanten betekenen:
• Unieke ontwerpen, hoge kwaliteit, brandveiligheid, inbraakveiligheid en creativiteit, wij beginnen daar waar andere afhaken.
• Een goede prijs kwaliteit verhouding
• Geen gezeur garantie

Diensten

Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Plaatbewerking
Stalen kozijnen

Onze locatie

Hendriks Konstrukties


Het Vergun 12 6931 KD Westervoort
026-3117733 Klik om te bellen