Hooymans Products


Cilinderweg 6 2371 DZ Roelofarendsveen
0713315082 Klik om te bellen

Over Hooymans Products

Metaalbewerking & Productontwikkeling
Hooymans Products bedenkt en produceert sinds 1984 nieuwe producten en ideeën. Corno begon in een kleine werkplaats achter zijn ouderlijk huis in Roelofarendsveen. Hier ontwierp hij Hooymans' allereerste succesproduct: de ‘Hebo Halter', een hoezenklem om bloemen vlot in plastic hoesjes te schuiven, bedoeld voor de agrarische sector. De hoezenklem is sindsdien steeds verbeterd en wordt anno 2015 nog steeds geproduceerd.

Al snel groeide Hooymans Products uit zijn jasje en verhuisde het bedrijf naar een grotere ruimte. Sinds 2007 is het gevestigd in een ruim bedrijfspand op bedrijventerrein De Lasso, tevens in Roelofarendsveen. Dit biedt ruimte aan productie, montage, kantoor, diverse werkplaatsen en magazijn - alles onder één dak.

Behalve voor de agrarische sector, bedenkt Hooymans Products gevarieerde oplossingen voor uiteenlopende bedrijven. Denk hierbij aan Yamaha, De Bijenkorf, Brinkman Agro en Castelijn Projecten en Castelijn Wonen. Het meedenken aan en ontwikkelen van nieuwe ideeën is Hooymans' passie en drijfveer, waarbij kwaliteit voorop staat. Dit doen zij met een team van ervaren medewerkers.

Foto's

Diensten

Boren
Lassen
Ontwerp
Plaatbewerking
Poedercoaten en watersnijden

Onze locatie

Hooymans Products


Cilinderweg 6 2371 DZ Roelofarendsveen
0713315082 Klik om te bellen