HP Techniek B.V.


Nijverheidsweg 81 3771 ME Barneveld
0342493367 Klik om te bellen

Over HP Techniek B.V.

HP Techniek bv, staat bekend om zijn vakwerk op basis van aanwezige kennis en ervaring, met daarnaast het streven naar het verlenen van een optimale service.

Tevens is er ruimte voor engineering, assemblage en montage. Dit maakt van HP Techniek een betrouwbare partner gespecialiseerd in zowel enkel stuks product als seriematig werk.

HP Techniek beschikt over knowhow aangaande oppervlaktebehandelingen, zoals harden, slijpen, anodiseren, nitreren, verzilveren, verchromen, opspuiten, chemisch vernikkelen, polijsten, carboniseren.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Bent u geïnteresseerd in een actieve, betrouwbare, flexibele toeleverancier voor uw onderdelen?

HP Techniek ziet uw belangen in en vindt een scherpe kostprijsbenadering vanzelfsprekend! Wij zorgen er graag voor dat de klant tevreden is en goed geïnformeerd blijft. Tevens streven we er naar de klant een adequate en specialistische oplossing te bieden.

Heeft u vragen over een bepaald product, bewerking of heeft u belangstelling voor een offerte, probleemanalyse of een verhelderend gesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Team HP Techniek bv

Diensten

Boren
Draaien
Frezen
Lassen
Ontwerp

Onze locatie

HP Techniek B.V.


Nijverheidsweg 81 3771 ME Barneveld
0342493367 Klik om te bellen