Innogrind BV


Steenovenweg 5 5708 HN Helmond
06-57336372 Klik om te bellen

Over Innogrind BV

Grip op uw slijpproces
U weet dat een hogere en voorspelbare output tegen lagere kosten de sleutel is om concurrerend te blijven. Daarom blijft u zoeken naar manieren om uw slijpproces te optimaliseren. Het leveren van componenten van de beste kwaliteit is ook essentieel om concurrerend te blijven.

Daarom blijft u zoeken naar manieren om producten van de hoogste kwaliteit te garanderen die vrij zijn van thermische schade. INNOGRIND geeft u volledige controle over uw slijpproces. Onze klanten in de automobiel- en lucht- en ruimtevaartindustrie - evenals gespecialiseerde lager-, tandwiel- en gereedschap fabrikanten - vertrouwen dagelijks op onze totaaloplossing voor optimalisatie van het slijpproces.

Bedreiging van thermische schade (slijpbrand) bij slijpprocessen
Slijpbrand is een veelvoorkomende oorzaak van defecten aan de machine of motoronderdelen. Slijpen is een industrieel proces waarbij veel warmte wordt gegenereerd, waardoor thermische schade kan ontstaan. Als deze warmte niet snel wordt gedetecteerd én op de juiste manier wordt weggenomen, heeft dit een nadelig effect op de levensduur van uw producten en de dynamische belastinglimieten. Dit heeft een negatief resultaat op de productie-output waardoor competitief blijven in het gedrang komt.

Onze diensten

·         Slijpproces Management 4.0 | Detectie & Analyse

·         Training & Certification (e.g. EN-4179) | Scholing en Training


Onze producten

·         Slijpbrandanalyse en metingen | Optimalisering & Processtabiliteit

·         Koel nozzles | Geoptimaliseerde koelmiddeltoevoer met 3D-printed nozzles

Foto's

Onze locatie

Innogrind BV


Steenovenweg 5 5708 HN Helmond
06-57336372 Klik om te bellen