Metaalbewerkingsbedrijf E Out B.V.


Energiestraat 34 1411 AT Naarden
0356912166 Klik om te bellen

Over Metaalbewerkingsbedrijf E Out B.V.

METAALBEWERKINGSBEDRIJF E. OUT B.V.

METAAL & TECHNIEK

Ons bedrijf
Na meer dan 30 jaar ervaring in de metaalbewerking kun je stellen dat het in ons bloed zit. Wij zijn specialist in het op maat maken van de meest uiteenlopende producten in staal, Roestvaststaal (RVS) en aluminium. Hierin onderscheiden wij ons door een schat aan ervaring, kennis en expertise in de food- en non-food industrie. In deze bedrijfstak zijn wij kind aan huis en in staat de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Of het nu gaat om een satéprikmachine of het opzetten van een volledige productielijn, wij kunnen het maken. Maar ons bedrijf is meer dan dat. Wij kunnen uw partner zijn in complexe situaties, wanneer u specialistische wensen heeft of wanneer in uw bedrijf een calamiteit optreedt. Wij denken met u mee en streven altijd naar de meest optimale en efficiënte oplossing. Onze medewerkers zijn vakkundig, betrokken en allemaal opgeleid volgens de VCA* norm.

De kracht van ons bedrijf vertaalt zich in een zeer gevarieerd klantenbestand bestaande uit fabrieken, waterschappen, engineeringbureaus en bouwbedrijven. Maar ook architecten, ontwerpers en kunstenaars maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Overigens spelen wij niet alleen een rol in de uitvoering, wij geven ook adviezen, zijn thuis in engineering en AutoCAD.

Ons bedrijf (kantoor en werkplaatsen) is gevestigd in een modern bedrijfspand in Naarden. Wij beschikken over werkplaatsen die zijn ingericht volgens de laatste stand van de techniek en die voldoen aan de VCA* eisen. Vanzelfsprekend beschikken wij ook over een modern ingericht machinepark. Alle machines zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat wij in principe alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Naast een serie compleet ingerichte bedrijfswagens en heftrucks van 1,75 en 5,5 ton, beschikken wij ook over een mobiele werkplaats die eveneens voldoet aan de VCA* norm.

Medewerkers
Binnen ons team van medewerkers bezit iedereen over de vereiste papieren. Iedereen is allround opgeleid, vakbekwaam en ervaren. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ten slotte, en misschien wel het meest belangrijk, wij zijn uitstekend op elkaar ingespeeld, flexibel en collegiaal. Allemaal eigenschappen die essentieel zijn voor het realiseren van een goed product en het juiste contact met de klant.


Onze verschillende disciplines:
• Engineering
• AutoCAD
• Detachering van technisch personeel
• Projectrealisatie
• Constructies in RVS, staal en aluminium
• Leidingwerk in RVS, staal en verzinkt
• Plaatwerk in RVS, staal en verzinkt
(Maximaal knippen 3000 x 8 mm en zetten 3000 x 6 mm)
• Verspaning
• Oppervlaktebehandelingen
• Revisie, onderhoud en reparatie


Roestvaststaal / Aluminium
Wij hebben tientallen jaren ervaring met RVS. Wij passen dit vooral toe in de voedings- en chemische industrie en waterzuiveringen. In de RVS afdeling van 400m2 kunnen verschillende producten gerealiseerd worden, zoals constructies, plaatwerken (verlopen) en frames.
Wij onderhouden eveneens directe contacten met de belangrijkste producenten en leveranciers van buizen voor RVS leidingsystemen. Hierdoor zijn wij in staat een volledig programma van leidingsystemen te leveren, variërend van een enkele buislengte tot en met complete leiding tracés.
Afwerking: Beitsen, passiveren, glasparelstralen, coatingsystemen en dergelijke.

Staal
Onze ervaring met staal is even groot. Ook in de staal afdeling van 320m2 vervaardigen wij allerlei verschillende constructies, plaatwerken (verlopen), frames, leidingwerken e.d. Alles naar wens en volgens specificatie van de klant.
Bij constructies maken we standaard gebruik van staal S235 of op aanvraag van de klant specifiek.
Afwerking: Stralen, meniën, verzinken, coatingsystemen en dergelijke.


Projecten
Zoals al eerder benoemd hebben wij op projectbasis een enorme schat aan kennis en ervaring. Dankzij deze kennis, ervaring en ons scholingsbeleid beheersen wij alle facetten van het vak. Ook bij nieuwe ontwikkelingen houden wij de vinger aan de pols. Wij zijn leergierig, innovatief en onderscheiden ons doordat wij zoeken naar nieuwe technieken.
Door deze instelling zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande producten te leveren, geheel naar tevredenheid van onze klanten. Op onze website,
www.outmetaal.nl kunt u een indruk krijgen van de veelzijdigheid van ons bedrijf. De projecten variëren van het plaatsen van silo’s, diverse leidingwerken, complexe constructies tot het verrichten van allerhande metaalbewerkingen.

Metaalbewerkingsbedrijf E. Out B.V. is een innovatief, veelzijdig en specialistisch bedrijf, kortom de juiste partner.Diensten

Allround
Boren
Draaien
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Plaatbewerking

Onze locatie

Metaalbewerkingsbedrijf E Out B.V.


Energiestraat 34 1411 AT Naarden
0356912166 Klik om te bellen