MKM Roestvaststaal


Holberg 4 5711 DE Someren
0492-546523 Klik om te bellen

Over MKM Roestvaststaal

MKM Roestvast staal is een totaalleverancier van Rvs plaatwerk en framebouw. Wij zijn de bouwers van apparaten, machines en modules uit Rvs en dat doen we al vanaf het jaar 2000.

Wij beschikken over een productiehal van 3600 m² met moderne machines, maar onze vakmensen maken het verschil! Dagelijks produceren wij producten welke veelal zijn weg vinden in de Food en Feed industrie. Van product tot project denken wij graag met u mee.

MKM Roestvast staal is de specialist in een brede range producten van Rvs. Wij werken voor zowel toelevering als aan eindklanten. De opdrachten kunnen uiteen lopen van een simpel plaatonderdeel tot complete productielijnen. Wij zijn in staat om deze kwalitatief te produceren van ontwerp stadium t/m aflevering.

RVS producten
Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van producten uit Rvs. Contact roest is daarom uitgesloten. Onze gehele fabriek is hierop ingericht met de juiste machines, vakmensen en grote voorraad om snel, kwalitatief en concurrerend te kunnen leveren.

Denk hierbij aan plaatwerk, framebouw, subdelen of machine onderdelen. Deze worden geproduceerd volgens de tekening of geheel geconstrueerd door onze constructeurs. Wij werken voor zowel toelevering als directe eindklanten.

RVS apparatenbouw
MKM Roestvast staal produceert machines en apparaten voor met name de voedingsindustrie en aanverwante industrieën. Dit zijn hoofdzakelijk interne transportsystemen en maatwerk oplossingen, waar wij reeds jarenlange ervaring in hebben.

Onze klanten zijn gerenommeerde OEM bedrijven alsmede eindgebruikers. Wij produceren transportsystemen en maatwerk oplossingen voor de vleesverwerkende industrie, visverwerkende industrie, convenience industrie, AGF sector en zuivelindustrie, en voor bakkerijen (brood- en banket).

Diensten

Boren
Draaien
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Plaatbewerking
Watersnijden

Onze locatie

MKM Roestvaststaal


Holberg 4 5711 DE Someren
0492-546523 Klik om te bellen