Müller Opladen Gmbh


Orthen 204 5231 XV Den bosch
02171 766230 Klik om te bellen

Over Müller Opladen Gmbh

Müller Opladen Gmbh is een duitse fabrikant van hoogwaardige 3D profiel snij machines voor ronden buizen en drukvaten voor het gehele diameter bereik van 50 tot 4064 mm diameter ( 2" tot en met 160 ") onze machines snijden met plasma en of Autogeen 3D vormen uit het werkstuk, industrieen waar deze techniek veel gebruikt worden zijn bij scheepswerven, in de staal constructie maar ook in de offshore constructie bijvoorbeeld.

naast machines voor ronden voorwerpen produceren wij in Duitsland ook Robots voor het 3D snijden van H-Balken, I-Balken, T-Balken, U profielen en L profielen deze machine bestaan uit een invoer baan de cabine met de robot en een uitvoer baan.

Heeft u interesse in onze machine bezoek dan onze website www.mueller-opladen.de om foto, videos en meer informatie in te winnen over de machines die wij bouwen voor het profielsnijden met plasma en autogeen.

Of email mij op joost.bertels@mueller-opladen.de ik vertegenwoordig dit bedrijf als Nederlander vanuit Nederland voor een aantal landen waaronder de benelux.

Foto's

3D buis profiel snij machine - Muller Opladen

Diensten

Lasersnijden
Watersnijden

Onze locatie

Müller Opladen Gmbh


Orthen 204 5231 XV Den bosch
02171 766230 Klik om te bellen