Orfa Visser


De Tjonger 1 8253 PZ Dronten
0321-386000 Klik om te bellen

Over Orfa Visser

Als vooraanstaand internationaal toeleverancier met de 4 disciplines forceren, dieptrekken, flenswalsen en lassen is ORFA VISSER actief in de meest uiteenlopende branches. Belangrijke criteria bij het selecteren van een toeleverancier zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiency. Bij ORFA VISSER krijgen deze kritische succesfactoren concreet gestalte.

Onze organisatie is er volledig op gericht om opdrachten van u als uitbesteder doelmatig en kwaliteitsgericht uit te voeren. ORFA VISSER beschikt hiervoor over een modern en uitgebreid machinepark, waarmee nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardige halffabricaten worden geproduceerd. Doordat wij een groot aantal bewerkingen in eigen huis uitvoeren kunnen wij een toeleverancier zijn van complete samengestelde producten.

ORFA VISSER is als toeleverancier o.a. actief in de volgende branches:Vliegtuig- en auto-industrie industrie, meubelindustrie, verlichtingsindustrie, medische industrie, levensmiddelen industrie, apparatenbouw, agrarische sector, bouw sector.

Diensten

Boren
Draaien
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Persen
Plaatbewerking

Onze locatie

Orfa Visser


De Tjonger 1 8253 PZ Dronten
0321-386000 Klik om te bellen