Roestvaststaal/Aluminium Industrie Westra B.V.


Buorren 75 8581 KD Elahuizen
0514604146 Klik om te bellen

Over Roestvaststaal/Aluminium Industrie Westra B.V.

Roestvaststaalindustrie Westra b.v. heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van kwalitatief hoogwaardige producten uit Roestvaststaal en Aluminium.
Er zijn 35 medewerkers, een eigen engineeringafdeling, een breed inzetbare machinepark, waaronder een lasersnijmachine en waterstraalsnijmachine (bed 6000x2000 mm) in moderne productieruimten. Wij leveren producten van hoogstaande kwaliteit voor de zuivel, voedings- en genotsmiddelenindustrie, apparaten- en machinebouw en bouw en scheepsbouw.
De producten kunnen worden vervaardigd volgens toegeleverde schets of tekening.
Opdrachten variëren van losse onderdelen (in series tot ca. 100 stuks) tot complete machinebouw.

De kernactiviteiten:

· Tank en Leidingwerk.
· Apparatenbouw.
· Machinebouw en Plaatwerk.
· Constructiewerk.
· Waterstraalsnijden.
· Lasersnijden.
· Reinigingsmachines.
· Bouwkundige constructies.
· Revisie en optimalisatie.
· Belettering en kunstwerken.
· Scheepsbouw.
· Assemblage en montage.

In de werkplaatsen hebben wij de beschikking over bovenloopkranen tot 5 ton en de fabrieksruimte is bereikbaar door een deur van 6x6 meter.

Projecten
Roestvaststaalindustrie Westra levert desgewenst complete projecten, vanaf de engineering tot en met het in bedrijfstellen op locatie, compleet met CE- markering of PED- normering.
Het montagepersoneel is VCA* gecertificeerd.

Engineering.
Ook hebben wij de mogelijkheid tot engineering met de nieuwste tekenprogramma’s in AUTO/CAD 2007, Personal Designer en One space Modeling 3D.

Keurwerk.
Roestvaststaalindustrie Westra heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren volgens de Europese richtlijn voor drukapparatuur.De gehele procesgang kan door ons verzorgd worden van berekening tot en met een certificaat van overeenstemming.
Het ontwerp kan volgens ASME, AD2000 märkblatter of andere RTOD richtlijnen gemaakt worden de medewerkers beschikken over de benodigde lascertificaten.

Snijwerk
Verder beschikken wij over een moderne lasersnijmachine en een high tech watersnijmachine.
Bij de lasersnijmachine snijden wij RVS platen tot een dikte van 6 mm, daarboven en voor andere materialen wordt het snijden met de waterstraalsnijmachine interessant. De minuscule waterstaal onder enorme druk (4000 Bar) snijdt ongekend zuiver door allerlei materialen. De watersnijmachine is zeer goed inzetbaar voor het snijden van dik plaatwerk tot 50-60 mm, flenzen en posities met moeilijke vormen.
De relatief korte productietijd betekent een voordelig kostenplaatje voor u ! Door de ‘clear cut’ behoeven de plaatdelen nauwelijks nabewerking. De schone snijkant maakt een zuivere las mogelijk.

Zelfs siervormen en letters zijn geen probleem voor onze laser- en watersnijmachine.

Foto's

Diensten

Boren
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Laswerk onder keur.
Ontwerp
Plaatbewerking

Onze locatie

Roestvaststaal/Aluminium Industrie Westra B.V.


Buorren 75 8581 KD Elahuizen
0514604146 Klik om te bellen