Sieben design VOF


38 38 5685 JR Best
0499 313 812 Klik om te bellen

We maken uw ontwerp ipv standaard werk bieden
Hoog afwerkingsniveau bv van stalen deuren
Persoonlijk en eerlijk contact

Over Sieben design VOF

Sieben design VOF maakt maatwerk producten van staal.

Een degelijk product voor een goede prijs is ons motto.

Onze specialiteit is interieur met een hoog afwerkingsniveau. Hierdoor zijn onze stalen deuren, taatsdeuren en schuifdeuren echte blikvangers. Interieur van staal maken we altijd op maat en naar ontwerp van de klant. Na overleg krijgt u van ons een offerte op maat voor de stalen deuren of andere stalen onderdelen zoals uw wensen zijn. We houden van een goede een eerlijke communicatie en doen ons uiterste best om elk project perfect te monteren of leveren.

Ook de zakelijke markt kan bij ons terecht. Zo werken we veel samen met interieurontwerpers en meubelmakers. We kunnen u hierdoor helpen aan een compleet winkel of horeca interieur op maat.

Door te werken met verschillende technieken hebben we een ruime ervaring in een erg breed spectrum waarvoor u bij ons terecht kunt. Denk nog ruimer dan wat we al veel maken zoals: trapleuningen van staal, plantenbakken van cortenstaal of staal, sculpturen, kapstok van staal, lichtreclame met logo van cortenstaal of staal, fietsenhok van staal en hout, tafels met stalen onderstel, machine onderdelen, barluifel van staal, badkamer en toilet assesoires van staal, trap van staal, cortenstaal houtopslag enz enz. Neem gerust contact op en verras ons met uw project!

Diensten

3d tekenen in solid works
Assemblage
Boren
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Plaatbewerking

Onze locatie

Sieben design VOF


38 38 5685 JR Best
0499 313 812 Klik om te bellen