Tosec


Hoekerweg 2 8042 PH Zwolle
0384250030 Klik om te bellen

Over Tosec

Tosec Plaatbewerking
Snel & veelzijdig
Tosec is een ISO 9001:2002 gecertificeerd metaalbedrijf en een ISO 3834-2 gecertificeerd lasbedrijf. Gespecialiseerd in het snijden, kanten, frezen en lassen van plaatwerk. Naast ons uitgebreide machinepark, staat onze snelle en betrouwbare levering centraal. Wij zijn een betrouwbare toeleverancier van plaatwerk en meten dit elke dag. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid, wij denken graag met u mee over de juiste oplossing.

Nieuwe machines
In de toekomst investeren deden wij in het verleden al. De recente aanschaf van een nieuwe kantbank en een nieuw bewerkingsstation verzekeren de continuïteit bij Tosec. Voor het grote en lange plaatwerk hebben wij de Variopress 1250 aangeschaft. Met een lengte van 16 meter en een vermogen van 2500 ton, uiterst geschikt voor zwaar zetwerk. Om onze mogelijkheden op het gebied van verspanen te vergroten is de Matec 50 HV aangeschaft. Met een werkbereik van 7.000(y) x 1.200(x) x 1.300(z) millimeter, een 1250 mm rondtafel, magneetbedden en nulpuntspansysteem geschikt voor nauwkeurig, snel en groot freeswerk. Wij investeren ook graag in nieuwe gereedschappen, daardoor kunnen wij u een veelzijdig aanbod doen. Zo hebben wij ons verdiept in het langgatboren en gladwalsen en kunnen wij veel speciale materiaalsoorten bewerken.

XXL Plaatwerk
Wij hebben veel ervaring met grote producten. Al bij de oprichting van Tosec beschikten wij over een 20 x 4 meter lasersnijmachine. Het grote snijwerk is uitgebreid met een plasmasnijmachine van 16 x 3 meter. Kanten van plaatwerk doen wij tot 16 meter, met 2500 ton perskracht. Ook groot freeswerk tot 7.000 x 1.200 x 1.300 en constructies lassen tot 40 meter, 30 ton getuigen van onze mogelijkheden op het gebied van XXL plaatbewerken.

Sectoren
Wij zijn toeleverancier van plaatwerk en daar zijn we goed in. We leveren aan elke sector die gebruik wil maken van onze specialiteit, kwaliteit en veelzijdigheid. Wij leveren plaatwerk, halffabricaten, prototypes, klein seriewerk en grote constructies aan de grond, weg en waterbouw, on- & offshore, agrarische industrie, machinebouw, scheepsbouw, trailer en chassisbouw, universiteiten en constructiebedrijven.

Plaat op voorraad
Staal, RVS, Aluminium, hoogsterkte staalsoorten en slijtvast plaatwerk. Wij hebben altijd een actuele voorraad, in het bijzonder bijv. Hardox 80 mm, Domex, Dillidur, Dillimax, traanplaat en natuurlijk alle “gewone” materiaalsoorten zoals (roestvrij)staal en aluminium.

Diensten

Boren
Frezen
Lasersnijden
Lassen
Ontwerp
Plaatbewerking
Plasmasnijden, Kanten/Zetten, Buigen

Onze locatie

Tosec


Hoekerweg 2 8042 PH Zwolle
0384250030 Klik om te bellen